summer nails trends die helemaal HOT zijn in 2024

  • Posted on
summer nails trends die helemaal HOT zijn in 2024

De warme zomerdagen staan voor deur, dat betekend dat het tijd is om na te denken over beautytrends passend bij een warme seizoen. To-Do ! Nageltrends die je in de zomer van 2024 helemaal in de stemming brengt voor de zomerse warme dagen!

 De nageltrends van zomer 2024

Of je nu je nagels een geheel nieuwe kleur wilt geven, je nagels wilt laten spreken met wat chrome of een classic French tip een kleurrijke draai wilt geven, er is voor ieder wat wils.

Chrome nagels

We LOVE the glazed donut nagels, een echte Hailey Bieber-klassieker. Perfect voor  de clean girl aesthetic met een extra, glanzende twist. Draag ze op korte, vierkante nagels of op amandelvormige nagels om de chroom afwerking echt tot zijn recht te laten komen.

Feeling Blue 

Lichtblauwe nagels, die gaan we dit seizoen heel veel zien. Kies voor licht babyblauw 206-laguna10ml met een glittertje. Zorg ervoor dat je het afmaakt met een glanzende top coat om de kleur echt tot zijn recht te laten komen.

Roze en oranje

Roze en oranje zijn samen een van de populairste nageltrends deze zomer. Probeer een ombré design of speel met stippen of swirls. 

Taste the rainbow

Geef je French manicure wat kleur. Als je het liever wat rustiger houdt, kies dan voor dezelfde kleur voor je tips. Laat je inspireren door een frisse oranjetint, pastel blauw of fel roze. Ga je toch voor een wat speelsere aanpak kies dan voor twee of drie complementaire tinten en wissel ze af op verschillende vingers. Wil je all out gaan kies dan voor verschillende regenboogtinten op elke nagel. Niet alleen met kleuren kan je spelen maar ook de vorm van je French tip. Ga voor een dunne French of geef je French op elke nagel een andere vorm.

 

 

Liefs,

Team Hola

/Hola Nail Cosmetica

@holanailcosmetica

@holanailcosmetica

iDEAL MasterCard Visa Bancontact Maestro Belfius American Express KBC Bank transfer Klarna Pay Later
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language & Currency
Cart
Your cart is empty
Search
Search suggestions
No products found...